Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΕΒ ΧΡΥΣΟΣΚΑΛΙΤΙΣΣΑΣ

Επώνυμη καταγγελία απο τους παραγωγούς του Συνεταιρισμού κηπευτικών θερμοκηπίου Ελαφονησίου-Χρυσοσκαλίτισα έγινε στο blog οτι ο εκεί ΤΟΕΒ, κλειδώνει τις υδροληψίες με λουκέτο και δίνει νερό μόνο κατ' επιλογήν. 
Στην επιστολή τους αναφέρουν
-Σε μια εποχή που τα θερμοκήπια χρειάζονται το νερό, σε μια εποχή που δεν υπάρχει δεύτερη γεώτρηση λόγω βλάβης, ο ΤΟΕΒ Χρυσοσκαλίτισσας το δίνει επιλεκτικά και μόνο σε δικούς του ανθρώπους. Οι παραγωγοί του Συνεταιρισμού είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν για το δίκιο τους στην Περιφέρεια, αλλά και στην Διεύθυνση Γεωργίας.
Οι παραγωγοί του Συνεταιρισμού Ελαφονησιού- Χρυσοσκαλίτισσας

Υ.Σ. Επειδή κάποιοι, αν και βλέπουν οτι υπάρχει υπογραφή απο κάτω μάλλον κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν, δεν είναι ρεπορτάζ ούτε σχόλιο, είναι επιστολή γραμμένη απο τους παραγωγούς του συνεταιρισμού... οπότε καλό είναι αν έχετε να προσθέσετε σχόλια να τα γράφετε επώνυμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: