Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου
Σύμφωνα και με την υπ’ αριθμόν Φ.7/119778/Δ1/11-9-2020 διευκρινιστική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ με θέμα: «Διευκρινιστικές οδηγίες για Δημοτικά σχολεία την έναρξη του διδακτικού έτους 2020-21»:
Οι μαθητές θα προσέλθουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου  στις 08.15΄, φορώντας υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα και θα παραμείνουν έως και την τέλεση του Αγιασμού.
Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 11.00΄ σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει το ΥΠΑΙΘ.
Οι μαθητές θα φέρουν μαζί τους δεκατιανό, παγουρίνο ή μπουκαλάκι με νερό και προαιρετικά αντισηπτικά μαντιλάκια.
Οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να παρευρίσκονται εκτός του αύλειου χώρου του Σχολείου φορώντας προστατευτική μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις, από όπου και θα παραλάβουν τα παιδιά τους μετά την τέλεση του Αγιασμού, στις 11.30΄.
Τέλος, παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας να ελέγχουν καθημερινά την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία για ενημέρωσή τους.
   ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: