Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ή ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;

...η λύση υπάρχει.....
Φωτιά» έχουν πάρει τα κοινωνικά δίκτυα στη χώρα μας, με γονείς να αναρτούν φωτογραφίες από μάσκες που μοιράστηκαν στα σχολεία, υποστηρίζοντας ότι είναι πολύ μεγάλες για τα περισσότερα παιδιά.
Φυσικά την απάντηση έδωσε ένας γνώστης .....
Άμα την μάσκα- κεφαλομάντηλο- αντίσκηνο-τσαντούλα την πλύνετε και την ξαναπλύνετε στους 60 βαθμούς θα "μπει". Διότι η κυβέρνηση ειναι και προνοητική κι εσείς κακώς είσαστε γκρινιάρηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: