Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΤΟ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΕΙΟ

Εκ του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι και κατά τα νέα περίοδο δράσεων και λειτουργίας του Πολύκεντρου (2020-2021) θα λειτουργήσουν Τμήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στους οργανωμένους χώρους του. Τα Τμήματα αφορούν μαθητές Δημοτικού.  Μέσα από την θεωρία αλλά και χρησιμοποιώντας κατασκευές δίδεται η δυνατότητα στα παιδιά διαμόρφωσης και προγραμματισμού των κατασκευών. Χρησιμοποιώντας την Ρομποτική οι μαθητές εξοικειώνονται με τις επιστήμες, επιτυγχάνεται η ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσεται η ομαδικότητα και η συνεργασία. Διδάσκει ο πιστοποιημένος Καθηγητής Ρομποτικής κ. Στέλιος Μανιουδάκης. Άμα το πέρας παρακολουθήσεως 20 μαθημάτων παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής σε διαδικασία πιστοποίησης. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες-Εγγραφές: Τηλ.28220-24148, email:tsatsaronakio@imks.gr (καθημερινά από 2.00μ.μ.-21.00μ.μ.). Υπεύθυνος κ. Άρης Ξανθουδάκης. 
Το Πολύκεντρο τηρεί και λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και πρόληψης.                                  
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου εκφράζει, εκ μέρους του Δ.Σ., ευγνώμονες ευχαριστίες προς το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση» δια την ευγενή χορηγία των κατασκευών Ρομποτικής, χωρίς τις οποίες δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η δράση αυτή.  
Εκ της Γραμματείας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: