Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΓΙΑΣΜΟΥ.

Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και αισιοδοξία. Τη Δευτέρα, ημέρα έναρξης των σχολείων, οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο στις 10:00. Θα μπουν στις τάξεις για προκαταρκτικές εργασίες (μοίρασμα βιβλίων, ενημέρωση κτλ.) και στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός. Θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια πρωί και μεσημέρι για τις μεταφορές των μαθητών, όμως δεν μπορεί να δοθεί εγγύηση ότι τις πρώτες ημέρες θα λειτουργήσουν όλα ομαλά με τα λεωφορεία.
Οι μαθητές υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους προστατευτική μη ιατρική μάσκα. Η χορήγηση δωρεάν μασκών θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο. Ευχαριστούμε.
Εκ του συλλόγου διδασκόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: