Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

Αγαπητοί Γονείς, Κηδεμόνες και Μαθητές,
Μετά από έκτακτες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:15 π.μ. φορώντας μη ιατρική μάσκα και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου μας στις 11:30 π.μ..
Οι γονείς θα συνοδεύσουν το παιδί τους μέχρι την πόρτα του νηπιαγωγείου (πρώτος όροφος). Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, παρακαλούμε το κάθε παιδί να συνοδεύεται από έναν γονέα/κηδεμόνα. Για την αποφυγή συνωστισμού στη σκάλα, παρακαλούμε οι γονείς/κηδεμόνες  να προσέρχονται ένας-ένας στο νηπιαγωγείο από την κύρια είσοδο του κτηρίου (ισόγειο).
Οι μαθητές θα έχουν μαζί τους την ατομική τους τσάντα, η οποία θα περιέχει ένα παγουρίνο (στο οποίο θα αναγράφεται το όνομά τους), το κολατσιό τους, μία εφεδρική μάσκα, μέσα σε προστατευτικό σακουλάκι και, προαιρετικά, υγρά μαντηλάκια.
Για την τέλεση του αγιασμού, οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να παρευρίσκονται εκτός του προαύλιου χώρου φορώντας μάσκες και τηρώντας τις κατάλληλες αποστάσεις. Μετά τη λήξη του αγιασμού παρακαλούνται οι γονείς να αποχωρήσουν μαζί με τα παιδιά τους.
Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από το blog του σχολείου μας για οτιδήποτε νεότερο.
Οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου Πλατάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: