Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

για να βραβευθούν...

Την Δευτέρα το μεσημέρι μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου αντιπροσωπία των παιδιών που τραγούδησαν και κέρδισαν το πρώτο βραβείο σε σχετικό διαγωνισμό, στέλνοντας μήνυμα για τα τροχαία ατυχήματα, με το υπέροχο αυτό τραγούδι, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς του 3ου δημοτικού σχολείου κ. Σπανουδάκη Αντώνη, Χαχλάκη Γιώργο και Κουμή Λευτέρη θα παραβρεθούν στο προεδρικό μέγαρο για να τιμηθούν από τον ίδιο τον πρόεδρο.
Στην βράβευση θα βρίσκεται ο δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης αλλά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «ΣΤΗΡΙΖΩ» ο Άγιος Χριστόφορος Σταύρος Πολέντας.
Μπράβο σε όλους, ιδιαίτερα στα παιδιά και τους δασκάλους τους, που μας κάνουν για άλλη μια φορά περήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: