Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 2010;

Η απορία όλων όσων ασχολούνται με τα της αυτοδιοίκησης είναι αν θα κατέβει ένας ακόμα συνδυασμός στον Δήμο μας, όπως είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. 
Σταθάκης και Μυλωνάκης είναι οι σίγουροι και με την υποψηφιότητα του κ. Φραγκιουδάκη υποστηριζόμενο απο το ΚΚΕ κλείσαμε; 
- Δύσκολο το βλέπω μιας και υπάρχει μια μεγάλη μερίδα δημοτών, ένα 20% ίσως και παραπάνω, 25% θα έλεγα εγώ βαρύ-βαρύ, που δεν πάει με κανένα απο αυτούς... έχουν μάλιστα την απάντηση στο γιατί; όξω -όξω .."Τους δοκιμάσαμε".
Κουκουράκης, Χαιρετάκης, Αννουσάκης, Ρεβελάκης, Ξηρουχάκης, (και κάποιοι άλλοι που ενώ τους ξέρουμε δεν θέλουν να ακούνε το όνομα τους στα ΜΜΕ), είναι προς ψάξιμο ή ο καθένας για τους δικούς του λόγους θα αποτραβηχτεί σιωπηρά; Ο Αννουσάκης το δήλωσε οτι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική πλέον, αν και πέρασε με έργο απο τον Εμπορικό σύλλογο, έτσι ψάχνουμε τον ηγέτη της άλλης δύναμης στον Δήμο μας.
Ποιος άραγε θα είναι; 
Όλοι πιστεύουν οτι θα είναι ο Μιχάλης, αλλά εγώ λέω οτι ο Μιχάλης δεν θα ασχοληθεί μαζί μας αυτήν την φορά, έχει βάλει στόχο για αλλού και αυτό το ξέρουν καλά όσοι "διαβάζουν" ..φωτογραφίες.
Είμαι σίγουρος οτι είναι ο εκλεκτός του κ. Αρναουτάκη στην Κίσαμο...οπότε πάει για περιφέρεια... και δύναμη έχει και κομματική υποστήριξη θα βρει. 
Οπότε καταλήγουμε πάλι για την κεφαλή της τρίτης δύναμης αν φυσικά κατέβει, κι άλλος συνδυασμός στον δήμο μας, στον Κωστή Κουκουράκη. Μια επανάληψη των συνδυασμών λοιπόν του 2010. Θα είναι αυτός; Ή στο τέλος αυτό ο 25% μείνει στο "δρόμο";
Για να δούμε βέβαια μήπως την τελευταία στιγμή δούμε και κάτι άλλο, μιας και στην πολιτική πολλά αλλάζουν ανά δευτερόλεπτο.
Πάντως έτσι και αλλιώς καλό είναι όλοι όσοι θα ασχοληθούν με τα δημοτικά μας να καταλάβουν επιτέλους οτι δεν χρειαζόμαστε μια επανάληψη των ίδιων καταστάσεων, γιατί είναι αλήθεια οτι τα τελευταία χρόνια κάνουμε μια ανακύκλωση προσώπων που δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και για τον τόπο αλλά και για τους δημότες του.
Κοντά ο Μάης....



Δεν υπάρχουν σχόλια: