Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προσκοπισμός και οδηγισμός διέξοδος κάποτε της νεολαίας, μάλιστα θα έλεγα πολύ παιδαγωγική με φιλίες, εκδρομές και εκμάθηση χρήσιμων πληροφοριών επιβίωσης, παιχνίδια ομαδικότητας και προπαντός μας έδωσε αρχές να αγαπάμε το συνάνθρωπο, την κοινωνία, την Πατρίδα μας. Σήμερα τα περισσότερα παιδιά βρίσκονται καθηλωμένα μπροστά απο τους υπολογιστές και τα κινητά... αγνοώντας την ομαδικότητα, την συμμετοχή, την αγάπη για την φύση, την ύπαιθρο, τα ζώα, το περιβάλλον.
Φουντουλάκης Γιάννης στην σημαία, Βιολάκης Δημήτρης αριστερά του, Ροδουσάκης Γιάννης δεξιά και αρχηγός ο Χάρης Κοντοπυράκης αριστερά πίσω με το καπέλο. Γνωστά πρόσωπα ακολουθούν και μερικοί που έφυγαν νωρίς, ο Στέλιος, ο Νίκος.  Αρχές δεκαετίας του 70 μπροστά απο τον Μιχαήλ Αρχάγγελο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: