Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σύμφωνα με τα στοιχεία μετεγγραφών του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), όπως είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του, από τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου πήραν μετεγγραφή με την υπογραφή των γονέων και κηδεμόνων τους οι κάτωθι αθλητές:
* Γεωργιλάς Νικόλαος – Γ.Σ. Νέαρχος
* Σκαλιδάκη Αντιγόνη – ΑΟ Πάρου
* Μοδιανάκης Άγγελος – ΦΓΣ Σπάρτης
* Μετζιδάκη Αγόρω – ΠΑΟ Θέρσιππος Περιστερίου
* Διαμαντάκη Ευαγγελία - ΠΑΟ Θέρσιππος Περιστερίου
* Γεωργουδάκης Σπυρίδων - ΑΟ Πάρου
* Βερυκάκη Αντωνία - ΦΓΣ Σπάρτης
* Κωνσταντουλάκη Ανδριάννα – ΓΑΣ Σκάλας
* Κατσικανδαράκη Ελένη - ΓΑΣ Σκάλας
* Φωτάκη Ηλιάνα – ΑΣ Πήγασος Αγ. Δημητρίου
* Παναγοπούλου Παναγιώτα-Εφραιμία – Αίολος Μακεδονίας ΓΕΠΘ
* Παπαδογιωργάκη Δέσποινα – ΑΟ Μεγαλόπολης
* Βερυκάκη Νεκταρία - ΑΟ Μεγαλόπολης
* Λουβιτάκη Μαρία – Ευδοξία – ΓΣ Αρκαδίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου εύχεται στους αθλητές καλή πορεία στα νέα τους σωματεία εκτός Κρήτης – πλην ενός που πήρε μετεγγραφή στα Χανιά – γεγονός που σημαίνει ότι πλέον δεν θα μπορούν να αγωνίζονται σε επίσημους αγώνες σε παγκρήτιο επίπεδο αλλά μόνο στις περιφέρειες των κατά τόπους σωματείων τους και σε ανεπίσημους αγώνες στην Κρήτη.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: