Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑ ΣΤΑΥΡΟ

Ο τέως υπουργός, κ. Κουρουμπλής, μιας και έχει περάσει και απο το ΠΑΣΟΚ είναι χριστιανός και το δείχνει... και τον σταυρό του κάνει και φυλά σταυρό, μάλιστα είναι και πλακατζής... Έλεγε του δημάρχου οτι μπορεί να πείσει οποιοδήποτε να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τον δέσποτα. Κάτι θα ξέρει!!!
Ωραίος πάντως!! 
Στα πηγαδάκια της εκδήλωσης μάθαμε και την άλλη είδηση οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβάσει υποψήφιο για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κίσαμο... το θέμα είναι οτι οι κατέχοντες τον υποψήφιο κρατούν επί του θέματος το στόμα τους σφραγισμένο. Υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε αλλά πάλι θα πέσουμε στα γνωστά πρόσωπα "Κώστας-Μιχάλης-Γιάννης" οπότε περιμένουμε με αγωνία. 
Αισίως λοιπόν οι συνδυασμοί στην γειτονιά μας ως και τώρα είναι 4 ... και βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: