Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι εδώ και ένα μήνα περίπου, οι αρμόδιες Αρχές της Περιφέρειας Κρήτης έχουν αφήσει το άψυχο (κουφάρι) ενός σκύλου στη μέση της Εθνικής Οδού Χανίων – Κισάμου (ΒΟΑΚ).
Φαίνεται ότι η Περιφέρεια έχει ρεπό!!!
Μάλλον οι αρμόδιοι σκέφτηκαν πως το δύσμοιρο σκυλάκι θα εξαϋλωθεί(!!!),
άρα δεν χρειαζόταν να μπουν στον κόπο να το μαζέψουν. Δεν σκέφτηκαν βέβαια πως μπορεί να είναι αιτία σοβαρού Ατυχήματος, ιδίως όταν στο σημείο δεν υπάρχει Φωτισμός!!; 
Και πώς να το σκεφτούν άλλωστε; 
Αν δεν περνάνε από εκεί, δεν γίνεται να το ξέρουν.
Άλλωστε τα Χανιά είναι ξεχασμένα από την Περιφέρεια και το Κράτος... 
Και ιδού η απόδειξη.
Αναρωτιέμαι, αυτή η εικόνα μας τιμά;
Μας αντιπροσωπεύει;
Ή μήπως επειδή είναι Χειμώνας και έχουμε λιγότερο τουρισμό δεν μας ενδιαφέρει η εικόνα μας; ή οδική ασφάλεια; Για την δυσοσμία ας το αφήσουμε και την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ !!
Μήπως οι κάτοικοι δεν πληρώνουν και με το παραπάνω τα τέλη τους; 
Μήπως χρωστάμε κάτι και δεν μας το λένε εκεί στην Περιφέρεια; 
Ή μήπως οι Χανιώτες είναι παιδιά ενός άλλου Θεού; 
Τα σχόλια δικά σας…
Τσοντάκης Χρήστος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: