Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ ΔΡΑΠΑΝΙΑ

Τα παιδιά της σχολής χορού του Δραπανιά, ο χοροδιδάσκαλος Αντρέας Μαριανάκης και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Αντώνης Κοκοτσάκης ευχαριστούν θερμά, την Ενορία του Αγίου Νικολάου Δραπανιά, τους γονείς, το οινοποιείο της οικογένειας Πνευματικάκη, το συσκευαστήριο ΑΣΠΕΡΣΑ και τους δυο φούρνους του Δραπανιά, για τις προσφορές τους, αλλά και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην γιορτή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πρόσφεραν δώρα για την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.
Τα δώρα τα πρόσφεραν τα καταστήματα....
..

Δεν υπάρχουν σχόλια: