Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Αυτές οι φώτο που τράβηξα μετά απο κάλεσμα του Στέλιου Κατάκη (ευχαριστώ φίλε) έπαιξαν σε όλη την Ελλάδα και είχαν πάνω απο 15.000 κτυπήματα. 
Μάλιστα τις πήραν και οι γείτονες Λάκωνες και την δημοσίευσαν στα δικά τους ΜΜΕ γράφοντας μάλιστα αυτήν την λεζάντα "Σας έχουνε δείξει την Κρήτη από τον Ταΰγετο, όχι όμως και το αντίστροφο. Ταΰγετος, ο δεσπότης της Πελοποννήσου που γνέφει πότε στην Κρήτη, πότε στην Σαντορίνη, αγέρωχος και σηματωρός".