Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Νύχτα των Ευχών» είχε -ως γνωστόν- και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού στο πλαίσιο αυτής συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Οι διοργανωτές (Δήμος Κισάμου και Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου) συγκέντρωσαν, την Τρίτη (3/1) το πρωί, τα τρόφιμα στο παλιό Δημαρχείο του Δήμου Μηθύμνης (στο Δραπανιά Κισάμου).
Τα τρόφιμα θα δοθούν σε Δημότες που έχουν ανάγκη, ωστόσο οι λεπτομέρειες για το πότε και με ποια κριτήρια θα μοιραστούν θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση, τις επόμενες ημέρες.
Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισάμου, Μανώλης Δερουκάκης δήλωσε:
Παραδώσαμε τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης «Νύχτα των Ευχών», ώστε να μοιραστούν σε άπορους συμπολίτες μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μετέφερε μαζί με τις ευχές του, τρόφιμα και αγάπη προς εκείνους που, πέραν των ευχών, έχουν ανάγκη και την ουσιαστική βοήθειά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Βασίλη Κωνσταντουλάκη (Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κισάμου), Μιχάλη Κουφάκη (Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου- Πρόεδρος Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής), Χρήστο Μαρούγκα (Πρόεδρος Νεολαίας Κισάμου) και Μανώλη Χαλκιαδάκη (εθελοντής και φίλος). 
Τέλος ευχαρίστησε και τα ΜΜΕ που πρόβαλαν την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: