Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-1

Δεν θα σχολιάσω αν η ομάδα έπαιξε καλά, που έπαιξε, αλλά θα πω με απλά λόγια ότι η ομάδα χρειάζεται "τον ισχυρό" για να την παίζουν δίκαια. Δεν μπορεί μια ομάδα που παίζει όσο καμιά άλλη στην κατηγορία της μπάλα να χαντακώνεται από ανίδεους διαιτητές και μάλιστα μερικοί από αυτούς να είναι και Κρητικοί.
Για τον ρέφερι του αγώνα θα πω μόνο να δουν οι υπεύθυνοι τις τελευταίες φάσεις.. εκεί που η ομάδα μας χάνει 1-0 και ενώ ετοιμάζεται να κτυπήσει φάουλ ο Λαζαρίδης, ο τερματοφύλακας μας, οσο το δυνατόν γρηγορότερα  ...του δείχνει κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.
Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι διαιτητές.. να δείχνει κάρτα για καθυστέρηση στην ομάδα που χάνει.
Κρίμα βέβαια και για το αποτέλεσμα που μας αδικεί παράφορα, κρίμα βέβαια για τον ιστορικό Απόλλωνα αυτά τα χάλια που παρουσίασε ...όλοι παίκτες να πέφτουν εναλλάξ χάμω για καθυστέρηση....

Δεν υπάρχουν σχόλια: