Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το  3ο Γεωπολιτισμικό Συμπόσιο «Σαμαριά» πραγματοποιήθηκε φέτος στα Χανιά από 13 έως 15 Μαΐου 2016, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου. 

Στα πλαίσια του Συμποσίου, οι επισκέπτες πραγματοποίησαν Εκπαιδευτική Εκδρομή στην Κίσαμο, και συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τα Φαλάσαρνα, τη Χρυσοσκαλίτισσα και το Ελαφονήσι, και φιλοξενήθηκαν από το Δήμο Κισάμου. Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω για τη βοήθεια και τις χορηγίες τους:
Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Καλουδιανών «Ευαγγελισμός», τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισσάμου, τον Δημιουργικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου "η Ενότητα", το Κρεοπωλείο «11 αδέλφια», την εταιρεία εμπορίου τροφίμων «Παπαδάκης Ν. και Ραμπαλάκος Κ. Ο.Ε.», τις Κυρίες Γεωργακάκη Ρούλα και Γεωργακάκη Κική, τους Αντιδημάρχους κ. Ξυπολιτάκη Μανώλη και κ. Παρτσαλάκη Αντώνη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Φουρναράκη Μανώλη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κισάμου κ. Κωνσταντουλάκη Βασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: