Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Έγινε χθες η Γενική συνέλευση του Νέου Εμπορικού συλλόγου και ο πρόεδρος του
συλλόγου κ. Αννουσάκης παρουσίασε μετά το πέρας του απολογισμού μια καινοτόμο ιδέα που έχει να κάνει με τον καταναλωτή αλλά και την ενίσχυση της Κισαμίτικης οικονομίας. Παρουσίασε την "Κάρτα του Καταναλωτή", ένα σύστημα επιστροφής χρημάτων...

Το Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων, αναπτύσσεται και συνδέει ωφέλημα καταναλωτές και επιχειρήσεις της Κισάμου, με επιπλέον οικονομικά οφέλη προς τους πελάτες, ενώ τα καταστήματα ωφελούνται με ρευστότητα και ροή νέας πελατείας. Η οικονομική δυσπραγία οδηγεί τους καταναλωτές στην οικονομία των κερμάτων, δίνοντας μεγάλη σημασία στις μικροδιαφορές τιμών και στα επιπλέον οφέλη-bonus από αγορές – καταναλώσεις. Οι πελάτες αγοράζοντας, κερδίζουν πραγματικά ευρώ, ΧΩΡΙΣ τη χρήση πιστωτικών καρτών ή πληρωμών μέσω τράπεζας, έξω από δαιδαλώδη και συχνά σκοτεινές διαδικασίες συγκέντρωσης και εξαργύρωσης πόντων στο ίδιο κατάστημα. Τα χρήματα επιστροφών περνούν στον κωδικό του πελάτη και την επόμενη στιγμή, μπορεί με αυτά να πληρώσει αντί μετρητών, για αγορές σε καταστήματα με Επιστροφή……
.. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η επισκεψιμότητα πελατών στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αναπτύσσοντας έτσι την Τοπική Αγορά, ενώ οι πελάτες απολαμβάνουν τα οφέλη των επιστροφών, πληρώνοντας άμεσα με το e-πορτοφόλι που αποκτούν δωρεάν.

«ΚΑΡΤΑ  ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ» Το e-πορτοφόλι σου
Μία Κάρτα, ένα Πορτοφόλι, όλη η Οικογένεια!!!
Με το Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων, σας επιστρέφεται μέρος των χρημάτων που πληρώνετε, σε οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη αγορά. Το “Σύστημα Επιστροφής” λειτουργεί με επιχειρήσεις όλων των κλάδων (αγαθών και υπηρεσιών), που καλύπτουν καθημερινές και ειδικές ανάγκες, ατομικές ή οικογενειακές και σε όλη τη Χώρα. Το Σύστημα καταχωρεί τα χρήματα επιστροφής που δικαιούστε, στο Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι σας* και δεν έχει σχέση με οποιαδήποτε προηγούμενη έκπτωση σας έχει γίνει. Το ποσοστό επιστροφής το γνωρίζετε πριν αγοράσετε, διότι αναρτάται εμφανώς στα καταστήματα, αλλά και στο site  προβολής των επιχειρήσεων. Η κάρτα Επιστροφής Χρημάτων είναι οικογενειακή και την αποκτάτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα χωρίς κόστος για πάντα!
      Είναι η νέα και μοναδική κάρτα που όχι μόνο δεν την πληρώνετε, 
      αλλά σε κάθε συναλλαγή …………..…σας πληρώνει!!!
       Ο κωδικός κάρτας σας πιστοποιεί ως δικαιούχο Επιστροφής, δεν έχει σχέση με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και ΔΕΝ υποχρεώνεστε σε πληρωμές μέσω τράπεζας. 
      Είναι το νέο e-πορτοφόλι, που γεμίζει με χρήματα επιστροφών από κάθε κατανάλωση, όλης της οικογένειας και είναι άμεσα στη διάθεση σας, για επόμενες αγορές.
       *Πριν την απομάκρυνσή σας από το ταμείο, λαμβάνετε sms επιβεβαίωσης επιστροφής και τα χρήματα τοποθετούνται την ίδια στιγμή στο “Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι σας”.
  ** Με τα χρήματα αυτά πληρώνετε αντί μετρητών, αφού μεταφέρονται σε οποιοδήποτε κατάστημα κάνετε την επόμενη αγορά!

Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων για την Επιχείρηση
Το Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων, αναπτύσσεται και συνδέει ωφέλημα καταναλωτές και επιχειρήσεις της Κισάμου, με επιπλέον οικονομικά οφέλη προς τους πελάτες, ενώ τα καταστήματα ωφελούνται με ρευστότητα και ροή νέας πελατείας. Η οικονομική δυσπραγία οδηγεί τους καταναλωτές στην οικονομία των κερμάτων, δίνοντας μεγάλη σημασία στις μικροδιαφορές τιμών και στα επιπλέον οφέλη-bonus από αγορές – καταναλώσεις.. Οι πελάτες αγοράζοντας, κερδίζουν πραγματικά ευρώ, ΧΩΡΙΣ τη χρήση πιστωτικών καρτών ή πληρωμών μέσω τράπεζας, έξω από δαιδαλώδη και συχνά σκοτεινές διαδικασίες συγκέντρωσης και εξαργύρωσης πόντων στο ίδιο κατάστημα. Τα χρήματα επιστροφών περνούν στον κωδικό του πελάτη και την επόμενη στιγμή, μπορεί με αυτά να πληρώσει αντί μετρητών, για αγορές σε καταστήματα με Επιστροφή…….. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η επισκεψιμότητα πελατών στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αναπτύσσοντας έτσι την Τοπική Αγορά, ενώ οι πελάτες απολαμβάνουν τα οφέλη των επιστροφών, πληρώνοντας άμεσα με το e-πορτοφόλι που αποκτούν δωρεάν.
Το “Σύστημα Επιστροφής” ανήκει στην οικογένεια των σύγχρονων εργαλείων marketing και φέρνει νέους τρόπους προβολής και πώλησης. Επιχειρήσεις και χρήστες του “Συστήματος”, αποτελούν μια ιδιότυπη αγορά η οποία αλληλοϋποστηρίζεται. Το Σύστημα, οδηγεί τους καταναλωτές στις επιχειρήσεις του για το συμφέρον τους, αφού τους Επιστρέφονται Χρήματα από κάθε μικρή ή μεγάλη συναλλαγή. Είναι η διαφορετική ιδέα για την διαχείριση και αύξηση του πελατολογίου, ενώ παράλληλα ο καταναλωτής, βλέπει τα προϊόντα και μαθαίνει την επιχείρηση σας, χωρίς το κόστος της διαφήμισης. 
Η ύπαρξη και συνέχιση των επιχειρήσεων οφείλεται στους πελάτες, η ανταπόδοση για την προτίμηση είναι και ηθική υποχρέωση, αφού εκείνοι μας κρατούν επιχειρηματικά ζωντανούς…
Επιπλέον οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πρωταγωνιστούν, αφού αποκτούν για πρώτη φορά ένα τόσο εξελιγμένο και μοναδικό εργαλείο πώλησης, όπου πέρα από την επιβράβευση του πελάτη, χρησιμοποιείται και σαν κάρτα μέλους.

“Το “Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων”, είναι καινοτόμο για τα Ελληνικά δεδομένα. Δημιουργεί ένα δίκτυο καταστημάτων, όπου Επιστρέφονται Χρήματα στους καταναλωτές, με επίβλεψη και έλεγχο λειτουργίας , κάτι που αποδέχονται με υπογραφή συμφωνητικού οι επιχειρήσεις, ώστε να τηρούν τις δεσμεύσεις απέναντι στους καταναλωτές/πελάτες.
     Για πρώτη φορά ένα Σύστημα λειτουργεί αντίστροφα, από τη μία ωφελώντας το 100% των καταναλωτών και από την άλλη, λειτουργεί υπέρ των καταστημάτων που καινοτομούν και προάγουν την ανταποδοτικότητα, με επιχειρηματική ηθική.
     Τα συνεργαζόμενα καταστήματα ωφελούνται από τη διατήρηση της παλαιάς, αλλά και την απόκτηση-ροή, νέας πελατείας και ρευστότητας.
     Τα Χρήματα από Επιστροφές συγκεντρώνονται στο οικογενειακό “e-πορτοφόλι” που χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια και μπορείτε να πληρώσετε την επόμενη κιόλας στιγμή, 
κάθε αγορά και σε οποιοδήποτε κατάστημα, αντί μετρητών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: