Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΠΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016
Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου, το δικό τους αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων, εύχομαι να έχουν καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία για να φέρουν εις πέρας την προσπάθεια τους επιτυχώς, με νηφάλια σκέψη και ψυχραιμία. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μία από τις πολλές «μάχες» που καλείστε να δώσετε στην ζωή σας, αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Είναι μια σημαντική ευκαιρία για όλους, αλλά σίγουρα όχι η μοναδική. 
Συμπαραστάτες στον αγώνα αυτό είναι οι γονείς, οι κηδεμόνες και οι καθηγητές  που στηρίζουν κάθε προσπάθεια σας, με την σκέψη τους πάντα να είναι δίπλα σας. Εύχομαι και σε αυτούς καλή δύναμη. Είμαι βέβαιος ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν.
Καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους του υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. 
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Σταθάκης Θεόδωρος

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια από τις σοβαρότερες δοκιμασίες που περνούν τα παιδιά στην ηλικία αυτή και ταυτόχρονα ένα πολύτιμο μάθημα ζωής, ανεξάρτητα από το
αποτέλεσμα. 
Με την ευκαιρία της έναρξης των εξετάσεων, εύχομαι από την ψυχή μου καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Με δύναμη, αισιοδοξία, ψυχραιμία και υπομονή, να ολοκληρώσετε επιτυχώς την προσπάθεια που έχετε από καιρό αρχίσει. Να συνεχίσετε με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής σας, γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. 
Επίσης, εύχομαι κουράγιο και υπομονή στους γονείς, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και ζουν επίσης πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία. Στους καθηγητές, καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο τους. 
Και πάλι, καλή επιτυχία!
Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος 
και Πρόεδρος της Δ/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής
Γλαμπεδάκης Βασίλειος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: