Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ

Τα ΚΑΜ θα «οργώνουν» την ύπαιθρο της Κρήτης | Παρουσιάστηκαν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες | Photos
Την ύπαιθρο της Κρήτης “οργώνουν” από την Δευτέρα οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες παρουσιάστηκαν το μεσημέρι από την ηγεσία της Αστυνομίας του νησιού.
Όπως είπε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, πρόκειται ουσιαστικά για ένα μικρό Αστυνομικό Τμήμα, που θα μετακινείται στις περιοχές, που δεν είναι εύκολο στους πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, να επισκεφτούν τις αστυνομικές υπηρεσίες.
Εν το μεταξύ λίγο πριν πιάσουν δουλεια - ύπαιθρο είμαστε και μεις- είχαμε διάρρηξη τα ξημερώματα της Κυριακής σε περίπτερο στην μικρή πλατεία μας...Τσιγάρα - χρήματα - και λοιπά. Η πληροφορίες λένε οτι η αστυνομία είναι πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: