Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η Α΄ τάξη του 1ου Δημ. Σχ. Κισάμου κέρδισε το 1ο Βραβείο στην 5η Βιβλιο-τρεχάλα Φιλαναγνωσίας των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Συνολικά πάνω από 800 τμήματα σχολείων από όλη την Ελλάδα και πάνω από 17000 μαθητές συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Το έπαθλο είναι βιβλία αξίας 500 ευρώ δικής μας επιλογής για τη σχολική βιβλιοθήκη. 
Ευχαριστούμε τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ που με αυτή την προσπάθεια δίνουν τη δυνατότητα στα σχολεία να εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη τους σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε. 
Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και τα παιδιά της Ε΄ τάξης του σχολείου όπου πήραν το 1ο Βραβείο στο διαγωνισμό αφίσας του 2ου Μαθητικού Συνεδρίου στο Κολυμπάρι που διοργάνωσε η κ. Γερούκη Μαργαρίτα, Σχολική Σύμβουλος 4ης Περιφέρειας, και κέρδισαν βιβλία αξίας 30 ευρώ για το σχολείο.
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της Α΄ και Ε΄ τάξης και στις δασκάλες τους για την προσπάθειά τους. 
Η Διευθύντρια του 1ου Δημ. Σχ. Κισάμου
Παρτσαλάκη Ελένη  

Δεν υπάρχουν σχόλια: