Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΔΙΧΩΣ ΦΩΤΙΑ

Γράφει η εφημερίδα που θυμάται την περιοχή μας μόνο στα αρνητικά άντε και στα με ζουμί...
"Ως πρόωρα σενάρια, χαρακτηρίζονται από ανθρώπους του Κισσαμικού τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συγχώνευση της Κισσαμίτικης ΠΑΕ με τον Α.Ο. Χανιά.
Αυτό που επισημαίνεται από κύκλους της Κισσαμίτικης ΠΑΕ, είναι ότι μία ενδεχόμενη συζήτηση για συγχώνευση θα μπορούσε να γίνει εφόσον ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος και υπάρξει κάποια σοβαρή πρόταση από επίσημα χείλη της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά.

Τώρα το τελευταίο τι λέει δηλαδή για να καταλάβω τα ελληνικά τους; 
- Σας παρακαλούμε μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα (αύριο δηλαδή) ελάτε να κουβεντιάσουμε. 
Ας μάθουν λοιπόν οτι: Η Κίσαμος δεν θέλει συνένωση με τα Χανιά αυτό το καταλαβαίνουν όλοι ειδικά αυτοί που κυκλοφορούν και όλοι προτιμούν μια επιστροφή όσο το δυνατόν καλύτερη (ανώδυνη) στις μικρότερες κατηγορίες παρά να χαθούμε μέσα στα "Χανιά" σαν ομάδα και σαν φίλαθλοι.
Θεωρώ το ρεπορτάζ κατευθυνόμενο και αν έχουν την δύναμη ας αναφέρουν την πηγή από τους κύκλους του Κισαμικού που είπε αυτά που ισχυρίζονται.
Σαδεντρέπονται......

Δεν υπάρχουν σχόλια: