Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΠΕΡΙ..ΠΤΕΡΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Το περίπτερο του Ξηρουχάκη λίγα μέτρα παραπέρα
 Καστανάκης- Ξηρουχάκης - Ρεβελάκης
 
Κουβεντιάζει σήμερα η ποιότητα ζωής του Δήμου Κισάμου ...περί...πτερού. Αν και θεωρείται σίγουρο οτι θα μετακινηθεί το π.πτερό εντούτοις θα το κουβεντιάσουν λίγο πριν τις 2 το μεσημεράκι στο δημαρχείο Κισάμου. Μάλλον θα είναι έτοιμη η μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας Τζανακάκη οπότε θα έχει και ουσία η μετατόπιση του, εκτός κι αν όλο αυτό γίνεται για ένα άλλο λόγο.... να κερδίσουν μερικά καθίσματα και καρέκλες τα γύρω μαγαζιά.
Πάντως καλό σε αυτήν την κουβέντα είναι να καλέσετε και τον κ. Σχετάκη τον πρώην δήμαρχο, που έφτιαξε αυτήν την πλατεία διώχνοντας (απαλλοτριώνοντας) κάμποσους εμπόρους... και να τον ρωτήσετε αν αυτό ήταν και το όνειρο του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: