Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ

Υπάρχει μια πιθανότητα να συμπέσουν οι δυο κατεξοχήν καλές "γιορτές" και που ομολογουμένως φέρνουν πολύ κόσμο στην Κίσαμο. 
18 Αυγούστου γεμίζει το φεγγάρι και τότε έχει καθιερωθεί να ανηφορίζουμε στην Ρόκκα που φέτος θα έχει μια από τις καλύτερες συμφωνικές ορχήστρες... Την ίδια μέρα όμως έμαθα οτι σχεδιάζουν να κάνουν και τον Κρητικό γάμο στην παραλία του Τελωνείου... Πέμπτη 18 Αυγούστου.
Τώρα μια από τις δυο πρέπει ν αλλάξει ημερομηνία και φυσικά όλοι ξέρουμε ποια εκδήλωση πρέπει να κάνει πίσω... εξάλλου δεν μπορούμε να παραγγείλουμε σε κανένα να γεμίσει το φεγγάρι ούτε μια μέρα μετά ούτε δυο νωρίτερα, αντιθέτως η νύφη και ο γαμπρός μιας και ακόμα δεν έχουν στείλει και προσκλήσεις μπορεί να παντρευτούν Τετάρτη ή Παρασκευή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: