Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ....

Στην πρώτη 7άδα θα τερματίσει ότι και να συμβεί στα επόμενα παιχνίδια ο Κισσαμικός και στην καλύτερη περίπτωση 5ος.
Αυτό για μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει απίστευτα πράγματα δημιουργώντας σάλο στις κατηγορίες που πέρασε, μια ομάδα δίχως έδρα, δίχως γήπεδο, δίχως προπονητικό κέντρο. Μια ομάδα που ενώ βρίσκεται σε τόσο ψηλή θέση και με λίγη πείρα θα έκανε πρωταθλητισμό....πολεμήθηκε όσο καμιά άλλη από δικούς της ανθρώπους. 
Μια ομάδα όμως που άξια βρίσκεται στα σαλόνια της δεύτερης σε τάξη κατηγορίας, μια ομάδα που κακά τα ψέματα έχει μια τόσο καλή και συμπαγή διοίκηση που θα την ζήλευαν ακόμα και ΠΑΕ Α' εθνικής.
Μια ομάδα όμως που έχει μόνο 50 φιλάθλους.... και 1000 προπονητές απόντες καθημερινά από το γήπεδο.
Δεν ξέρω που βρίσκει το κουράγιο αυτή η διοίκηση βλέποντας την τόση αδιαφορία ...αλλά εύχομαι να κάνω λάθος και να μην κουραστούν ποτέ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν δυο χρόνια θα φταίγαμε οι προηγούμενοι ,τωρα κουβέντα γά τους ΝΥΝ ;Θα κάνανε και εγκαινεια σε προπονητικά κέντρα ,σε Γήπεδα ,σε στάδια .....Θυμάστε ;Χάσανε και τα προγραμματισμένα γιατί οΔημαρχος τα ήθελε Καινουρια ;; στην ομάδα μπράβο!!!! Αν και στα συγχαρητήρια ,Κ ευχαριστήρια τα μπράβο τα παίρνει οΔημαρχος με τους γύρω του .Ευχαριστω . Ν.Τ.

Ανώνυμος είπε...

ουτε φωνή ουτε ακρόαση ούτε αντιπολίτευση... που θα πάει δεν θα πέσει και αυτος ο ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ να ηρεμήσουμε και να ασχοληθουμε με το που θα παει ο παλαιός πλαστικος χλοοτάπητας που τελικά... αφου μισοσαπήθηκε τον εστειλε στα χανιά ο Δήμος