Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πανταχού παρόν.....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρκει να μην γκρινιάζει συνεχώς

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ δραστήριος !!!!Ολη η κισσαμος ένα εργοτάξιο !!!Να μας πήτε το διάστημα που ειναι Δημαρχος αν έφερε 1 ευρώ ? Και που πήγε ?Διαψευστεμε παρακαλώ.......Με εκτίμηση Σταύρος .Λ.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς στην Κισσαμο σκέφτεστε μόνο το ατομικό σας συμφέρων και ότι και να σας κάνει ο Δήμαρχος αν δεν είναι για το ρουσφετάκι σας πληγώνει. Έχουν γίνει τοσα πολλά έργα από την προηγούμενη δημοτική αρχή άλλωστε που έχουμε να θυμόμαστε!!!! Διαψεύστε με παρακαλώ... Α! Ναι κάτι αναπλάσεις ... Έργα πνοής για ολόκληρο το δήμο... Α συγνώμη για ¨ορισμενουσ¨ ξέρουν αυτοί!

Ανώνυμος είπε...

Η προηγουμενη Δημοτικη αρχη κριθηκε η νυν δεν αντεχει την κριτικη