Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ vs ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αυτήν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2016 επισημαίνονται τα εξής:
•    Ψηφίζεις ΜΟΝΟ στο ίδιο εκλογικό κέντρο που ψήφισες την ημέρα των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου 2015. 
•    Μπορείς να δεις όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή να ενημερωθείς από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).
•    Δικαίωμα ψήφου έχουν ΜΟΝΟ όλοι όσοι ψήφισαν την ημέρα των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου 2015. 
•    Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (π.χ. Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο κλπ).
•    Ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ) την πρώτη φορά χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής. 
•    Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ..ΚΡΗΤΗΚΑΡΟΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ενώ ο Μητσοτάκης είναι από το Κουβέιτ.... το μέλλον είναι ο Μητσοτάκης μαγκιές τύπου Μειμαράκη διέλυσαν το κόμμα

Ανώνυμος είπε...

ο Μητσοτάκης καλώς η κακώς αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος Πολιτικός που μπορεί να σταθεί αντάξια δίπλα στους Ευρωπαίους βαρέθηκα ποια τους ξεκούμπωτους γιακάδες σαν τους λέτσους όλο ψέματα και λατινοαμερκανικη φιγούρα τύπου σοβιετικής καρικατούρας

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣ ... ΦΙΛΕ ΜΟΥ.