Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Μια βραδιά τιμής και εκτίμησης στον Παππούλη Ειρηναίο στον Πλάτανο. Δεν ήταν απλά μια ομιλία ένα αφιέρωμα... Ήταν μια βραδιά "υπόσχεσης" όπως είπε η ομιλήτρια μας κ. Σκουλάκη Κατερίνα στον Παππούλη Ειρηναίο ότι θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, θα δώσουμε το χέρι στον συνάνθρωπο που χρειάζεται την βοήθεια μας. Θα κάνουμε δηλαδή αυτό που μας δίδαξε μέσα από το απίστευτα τεράστιο έργο που άφησε πίσω του. Οι Άγιες μέρες που έρχονται είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αποδείξουμε ότι "πήραμε" το μήνυμα του. Η κ. Σκουλάκη με έναν τρόπο μοναδικό, με λόγια απλά αλλά
γεμάτα συναίσθημα μας έκανε μια όμορφη ανασκόπηση στην ζωή και στο έργο του Ειρηναίου. Δεν υπήρξε ούτε μια βαρετή στιγμή, όπως και δεν υπήρξε κανένας που να έμεινε ασυγκίνητος. Για αυτήν την πολύ όμορφη βραδιά που μας χάρισε την ευχαριστούμε θερμά. Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Και μια ευχή: Ας κάνουμε πράξη την "υπόσχεση". Αυτές τις γιορτές ας χαρίσουμε απλόχερα στον συνάνθρωπο μας το καλύτερο και το πιο όμορφο δώρο.. Αγάπη. 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: