Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

 Ανήμερα Θεοφανίων βρήκαν την ευκαιρία και έκαψαν την δημοτική περιουσία σε Μπάλο και Ακρωτήρι της Γραμβούσας. Οι πληροφορίες λένε οτι έχει καταστραφεί ολοσχερώς η καντίνα που βρίσκεται χαμηλά στον Μπάλο αλλά και το πρώτο φυλάκιο.
Καθ΄οδόν η δημοτική αρχή και αστυνομική δύναμη.
Οι εκτιμήσεις για το μέγεθος της καταστροφής αλλά και πως έγινε έχει αναλάβει η πυροσβεστική υπηρεσία Κισάμου, πάντως όλα έχουν καεί ολοσχερώς μιας και η φωτιά σιγόκαιγε για πολλές ώρες, ψυγεία-συσσωρευτές- η γουρούνα -καταψύκτες- καρέκλες τραπέζια, πράγματα αξίας 100.000Ε. 
Στο φυλάκιο η φωτιά κατέστρεψε τα φωτοβολταϊκά που υποστήριζαν την καντίνα, μια γεννήτρια και τις μπαταρίες, φυσικά δεν έμεινε και τίποτα από πόρτες και παράθυρα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΦΥΛΑΝΕ ΤΣΙ ΘΥΜΟΥΣ? ΚΡΙΜΑ...

Unknown είπε...

Κρίμας το πεσκέσι....

Ανώνυμος είπε...

Οι φύλακες εκτελούν τα καθήκοντα τους και με το παραπάνω από την πρώτη μέρα της φύλαξης ως και σήμερα,όποιος έχει αμφιβολίες ας κάνει τα παράπονα του δημόσια, επώνυμα και όχι μουλοχτά.
Αν δεν εκτελούν την υπηρεσία τους όπως λέει ο κανονισμός να απολυθούν άμεσα.
ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ Γ.