Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Ο ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ

Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα στον τύπο, ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Κισσαμικός, ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό της, ότι ουδεμία ανησυχία πρέπει να έχουν τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τη διοίκηση αυτής.
Οι αρχές και τα πιστεύω όλων μας, ήταν, είναι και θα είναι η προαγωγή του αθλήματος του ποδοσφαίρου μέσα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και πάντοτε "εντός αγωνιστικών χώρων".
Οι αρχές αυτές είναι που οδήγησαν την ομάδα του Κισσαμικού, τα τελευταία τέσσερα χρόνια και μάλιστα από την ερασιτεχνική κατηγορία, να ανεβεί τρεις κατηγορίες και πλέον να αγωνίζεται σε επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς να έχει ακουστεί για αυτή τίποτα το μεμπτό. Απεναντίας μόνο επαίνους να αποσπά από όλους κάθε χρόνο.
Έτσι η διοίκηση της Π.Α.Ε. Κισσαμικος είναι έτοιμη όταν κληθεί αρμοδίως, να αποδείξει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα όσα δήθεν...της αποδίδονται και θα λάμψει η αλήθεια.
Για το Δ.Σ. της Π.Α.Ε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η διοικηση ενταξει,για ρωτα για κατι παικτες ομως.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΩ..