Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Ανακοίνωση έβγαλε το Λιμενικό Ταμείο Χανίων για τα έργα που έκανε στον λιμένα Καβονησίου την περασμένη χρονιά.....
Ανακατασκευή οδοστρωμάτων και επιστρώσεων τμήματος των χερσαίων χώρων Λιμένα Κισάμου προϋπολογισμού 117.000,00 € με Φ.Π.Α. και συντηρήση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων Λιμένα Κισάμου και Λιμένα Κολυμβαρίου Νομού Χανίων» προϋπολογισμού  40.000,00 €.
Η ολοκλήρωση των δύο έργων αυτών αναβαθμίζει σημαντικά τις λιμενικές υποδομές, την εύρυθμη λειτουργία και την συνολική εικόνα του Λιμένα Καβονησίου Κισάμου, από τον οποίο τους θερινούς μήνες διακινούνται χιλιάδες Έλληνες και ξένοι τουρίστες που επισκέπτονται με ημερήσιες κρουαζιέρες τον Μπάλο και την Γραμβούσα.

Φοβερά έργα, έργα ανάπτυξης .... και πραγματικά αυτά έλειπαν από το λιμάνι μας, που φιλοξενεί 2000-3000 κόσμο καθημερινά! Εύγε! Νομίζω οτι μετά και αυτό ο λιμένας Καβονησίου είναι πλήρης και δεν χρειάζεται άλλο έργο.....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ρώτα την εταιρεία. Τώρα έχει όσο νερό και όσο ρεύμα θέλει.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Για ρώτα και τους κατοίκους της Γραμβούσας αν έχουν σταλιά;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι λετε 2-3.000 καθημερινα και δε λετε 100.000 το μηνα;;
'Η 500.000 το χρόνο, δηλαδη μισο εκατομύριο;;
Οχι πως θα ιδρωσει το αυτι κανενος αλλα για την ιστορια και για τη σπουδαιοτητα του λιμανιου... αυτοι ειναι σπουδαιαοι στη μασα και τη κλεψά...