Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ
Με αφορμή  τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό του Νικόλαου Σταθάκη του Βασιλείου, συμβασιούχου εργαζόμενου - επί σειρά ετών - στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κισάμου, το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου συνήλθε εκτάκτως σήμερα Κυριακή 9/8/2015 και ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος στο οποίο αναφέρονται τα εξής:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου αποφασίζει ομόφωνα όπως:
(α) εκφράσει τη βαθιά οδύνη του για τον απροσδόκητο χαμό του 45χρονου Νικόλαου Σταθάκη του Βασιλείου, συμβασιούχου εργαζόμενου καθαριότητας του Δήμου Κισσάμου.
(β) εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του ΔΣ και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και τους οικείους του, που τόσο πρόωρα και άδικα στερήθηκαν την παρουσία του αγαπημένου τους προσώπου.
(γ) παραστεί σύσσωμο το Σώμα στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015.
(δ) κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, τιμής ένεκεν για την πολυετή προσφορά του στη δημοτική υπηρεσία καθαριότητας. Όποια μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου επιθυμούν, μπορούν να συμβάλλουν στην κάλυψη των εξόδων κηδείας του εκλιπόντος.
(ε) διαβαστεί το παρόν ψήφισμα στην κηδεία του, να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί σε όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: