Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ

Η πόλη της Κισάμου εκτός των άλλων χρειάζεται και φωτισμό. Απαράδεκτες καταστάσεις να περπατούν οι τουρίστες στους δρόμους της πόλης και να ανάβουν φακό. Δεν ξέρω αλλά μια επίσκεψη στον δρόμο του Αγίου Σπυρίδωνα, στα στενά αλλά και στον παράλληλο της έκθεσης θα σας πείσει. Μάλιστα δεν θα είναι κακό να πειστεί και η δημοτική αρχή μας μιας και οι φιλοξενούμενοι μας αυτήν την εποχή είναι πάρα πολλοί.. 
Δεν είναι φωτισμός αυτός για μια πόλη με 2000 τουρίστες κάθε βράδυ που κυκλοφορούν....

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος πρέπει να δεσμευτεί να στηρίξει, οποιαδήποτε ιδιωτική πρωτοβουλία γίνεται στην περιοχή και να δώσει ΚΙΝΗΤΡΑ ανταπόδοσης. Στην παραλία Τελωνείου αρχές Απριλίου (και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν ότι τότε αρχίζει η τουριστική περίοδος) υπήρχε το απόλυτο σκοτάδι. Επιχειρηματίες της παραλίας που πληρώνουν στην ώρα τους τα (όχι και λίγα) δημοτικά τέλη, χρηματοδότησαν και αποκατέστησαν τις βλάβες στα φωτιστικά του παραλιακού μετώπου με λάμπες LED. Οι τουρίστες έρχονται αλλά υποδομές δεν υπάρχουν. Για να πετύχει ο τουρισμός που είναι σε νηπιακά βήματα στην Κίσσαμο, απαιτείται συνεργασία με την ιδιωτική πρωτοβουλία.
Περράκης Κώστας

Ανώνυμος είπε...

''Επιχειρηματίες της παραλίας που πληρώνουν στην ώρα τους τα (όχι και λίγα) δημοτικά τέλη'' εννοείς αυτά για τις καρέκλες και τα τραπέζια; Πρέπει να πληρόνετε πολλά για να κλίνετε όλο το δρόμο. Πέρασα προχτες με καρότσι και ήθελα 20 λεπτά. Και εσείς να κονομίσετε θέλετε αλλά η κατάσταση με τις κερέκλες και τις ταμπέλες έχει παραγινει. την αστυνομία πρέπει να σας φέρει ο δήμος οχι να σας φτιαξει κιαλες υποδομές.

Ανώνυμος είπε...

Το αν κλεινει ο δρομος απο τα τραπεζοκαθισματα ειναι αλλο θεμα και αλλο οι υποδομες οι οποιες ειναι απαραιτητες πρωτιστως για εμας και φυσικα και για τους επισκεπτες μας .

Ανώνυμος είπε...

Και απο το λύκειο μέχρι την παλιά εφορία είκοσι λεπτά χρειαζεστε με ΙΧ για 3-4 μήνες το έτος, όχι για 20 μερες του Αυγούστου, όπως στην παραλία κύριε ανώνυμε αλλά δεν το αναφέρετε. Λύσεις και προτάσεις δώστε.
Περρακης κωστας

Ανώνυμος είπε...

Οσοι και οσες εχουν προβλημα με λαμπα στον στυλο της γειτονιας τους,το γραφουν σε ενα τετραδιο που υπαρχει στον δημο...αλλα απο 'τι βλεπω θα το ανοιξουν να το διαβασουν με την εναρξη της σχολικης χρονιας..ΧΑΧΑΧΑ Οσο για την ιδιωτικη πρωτοβουλια,καλη και ευπροσδεκτη χωρις να νομιζουν οτι η παραλιακη ζωνη ειναι και τσιφλικι του καθε μαγαζατορα.Αυτο που γραφει ο απο πανω εχει απολυτο δικιο.

Ανώνυμος είπε...

Πλήρωσαν απο τη τσέπη τους οι Μαγαζατωρες της παραλίας φέτος τις βλάβες στα φωτιστικά .Φανταστειται να γινόταν αυτο παλιότερα !,,,,.!
Υ.Γ :Δεν ειναι πολεμικό Ανακοινωθέν ..ΕΝΑΙ αλήθεια .Και γι αυτο ακόμα ,χρειάζεται αρετή και τόλμη ..

Ανώνυμος είπε...

Aπαραδεκτο. Ο Δημος μας εισπραττει δημοτικα τελη και εχει τρια στολιδια-χρυσωρυχεια Μπαλος Ελαφονησι,Φαλασσερνα τι γινονται τα χρηματα και απο οτι ακουω οι εποχιακοι εργαζομενοι ειναι απληρωτοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Πότε με τους προηγούμενους γίνηκαν αυτά που διαδραματίζονται τωρα και καιρό στο δήμο ?Οχι μονο απλήρωτοι θα μείνουν οι εργαζόμενοι ,αλλά το κυριότερο δεν βλεπωμαι ούτε Εργο ,αλλά ούτε μια μελέτη για έργο.!!Εκτος απο τα εγκαινεια του γηπέδου .Ειμαι κακός ,,και δεν θα πρέπει να κάνομε συγκρίσεις ?Ετσι που τους ακούσαμε στη αρχή ,πίστεψα ότι πάμε για ένα νέο Μπερναμπεου .χαθηκε και το ταρτάν στο παλιό !..