Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΜΑΣ;

Ένα χρόνιο αίτημα των φιλοζωικών οργανώσεων αλλά και όλων των ιδιοκτητών κατοικίδιων έχει ικανοποιηθεί, επιτρέποντας σε συγκεκριμένες παραλίες το κολύμπι των ζώων. Το φετινό καλοκαίρι έχει βρει χιλιάδες Έλληνες και ξένους φιλόζωους στις παραλίες μαζί με τα ζώα τους για πρώτη φορά νόμιμα και χωρίς γκρίνιες. Φυσικά και στο δήμο Κισάμου με απόφαση δημοτικού συμβουλίου έχουν οριστεί δυο παραλίες για τα μπάνια των αγαπημένων τετράποδων...
Φυσικά δεν είναι ούτε το Μαύρο Μώλος, ούτε η Πλάκα, ούτε η παραλία του γηπέδου. Αυτά μιας και τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα παράπονα λουόμενων για τα μπάνια των αγαπημένων μας τετράποδων ειδικά στην Πλάκα κατά τις απογευματινές ώρες.
Οι δυο παραλίες που έχουν οριστεί για τις "βουτιές" των τετράποδων φίλων μας βρίσκονται έξω από την πόλη!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος ζει με τα ζώα χιλιάδες χρόνια τώρα. Αυτές είναι στείρες απόψεις που δεν βοηθάνε.