Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

"Η αποτελεσματική εφαρμογή της δακοκτονίας αποτελεί εδώ και χρόνια ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί τους παραγωγούς ελαιόλαδου", και ποια λύση βρήκε η δημοτική αρχή; Δεν έκανε δακοκτονία.
"Κάθε χρόνο παρουσιάζονται στη διαδικασία  εφαρμογής της δακοκτονίας πολλά σοβαρά προβλήματα". Τι λύση βρήκε η δημοτική αρχή; Δεν έκανε δακοκτονία.
"Τόσα χρόνια οι αρμόδιοι φορείς που δεν είναι άλλοι από την πολιτική ηγεσία και τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης όπως και οι υπόλοιποι φορείς δεν έχουν δώσει λύση στα σοβαρά προβλήματα. "Το πρόβλημα και την λύση την έδωσε η δημοτική αρχή μη κάνοντας δακοκτονία.
 "Μπορούν με περισσή ευκολία να δηλώνουν ότι για αυτά ευθύνεται κάποιος τρίτος είτε αυτός λέγετε δήμος είτε λέγετε συνεταιρισμός αγροτών."
Κάποιοι δήμοι έκαναν δακοκτονία. Η δημοτική αρχή και εδώ βρήκε τη λύση. Δεν έκανε δακοκτονία. 
Για να μη συνεχίσουμε να σχολιάζουμε τις επιπολαιότητες και τις ανευθυνότητες ΚΑΙ σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα της δημοτικής αρχής και βγάζοντας μια κεντρική ιδέα για τη δακοκτονία σαν ομάδα μείζονος αντιπολίτευσης δηλώνουμε ότι: οι χειρισμοί της δημοτικής αρχής αποδείχτηκαν ολέθριοι, η δακοκτονία δεν έγινε ακόμα και τα αποτελέσματα για τους παραγωγούς θα είναι καταστροφικά.
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; Ρίχνει το ανάθεμα σε όλους, εκτός του εαυτού της, με λαϊκισμούς και συκοφαντίες. 
ΤΕΛΟΣ η καραμέλα να μεταφέρει τις ευθύνες σε όλους τους άλλους...
Ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της . 
ΟΜΑΔΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη εδώ πηγαίνει το χορευτικό που τους έγραψα προχθές ,αφού όμως θα δημοςιευςης Ξανά το προηγούμενο του φίλου μας (Αν θυμάμαι καλά ειναι το 8)Δεν νομίζω να πιέζει κανείς ?Αλλωστε για όλα φταίνε οι άλλοι .Η Δημ. Αρχή κανει Σφοδρή Αντιπολίτευση ,,και έτσι δικαιολογείται ....χαιρετίσματα !!!