Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΡΔΙΖΟΥΝ

10-15 μέρες θα χρειαστούν για να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας στο δημοτικό στάδιο Κισάμου..... και το κόρδωμα ορισμένων εκλεγμένων μας δεν περιγράφεται...λες και φτιάχνουν το Μαρακανά!!!
Μάλλον τους διαφεύγει ότι είναι υποχρέωση τους, όπως και υποχρέωση τους είναι από τώρα και πέρα να ψάξουν και να βρουν χώρο, που θα φτιάξουν ένα νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο!!! Είπαμε σπρωχτά  -σπρωχτά το πάνε το πράμα..αλλά αν έλειπαν και κάποιοι απ΄όξω (εφημερίδες-μπλοκ- πρόεδροι ομάδων) ούτε που θα συντηρούσαν, αλλά ούτε που θα έκαναν και τίποτα...εξ΄άλλου όλα είναι γραμμένα!!!
- Δυστυχώς χρόνια τώρα λίγοι είναι εκείνοι που φωνάζουν για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κίσαμο.....όμως είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα είναι περισσότεροι οι αγανακτισμένοι...εξάλλου όλους αυτούς -οι περισσότεροι γονείς αθλητών- τους ακούς κάθε βράδυ στις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις να μονολογούν τα χάλια μας!!!

Υ.Σ Τόσες εποχιακές προσλήψεις γίνονται στην γειτονιά μας ..μια πρόσληψη για το δημοτικό στάδιο γιατί δεν έχει γίνει τόσα χρόνια; Μήπως το ξεχάσατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: