Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ*

Έργα και όχι λόγια για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης που εδώ και είκοσι χρόνια παραμένει στην ίδια κατάσταση ζήτησαν από την πολιτεία δήμαρχοι και φορείς των Χανίων που συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις στο πλαίσιο του “Μήνα Οδικής Ασφάλειας” από σήμερα Σάββατο έως τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.
Από την γειτονιά μας μίλησε ο αντιδήμαρχος Κισάμου κ. Μιχάλης Μουντάκης που ανέφερε πως «κάθε τροχαίο ατύχημα οφείλεται σε τρεις παράγοντες: στον οδηγό, στον δρόμο και στο αυτοκίνητο. Σε ότι αφορά τον οδηγό και το αυτοκίνητο, υπεύθυνος είναι ο οδηγός, ενώ σε ότι αφορά τον δρόμο, υπεύθυνο είναι το κράτος. Με την έννοια αυτή συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και καλούμε ενηλίκους και μαθητές σχολείων να τις παρακολουθήσουν. Γιατί ο δήμος Κισάμου έχει πληρώσει “βαρύ φόρο” το τελευταίο διάστημα με τροχαία ατυχήματα. Ας ελπίσουμε ότι μέσα από το πρόγραμμα αυτό θα πετύχουμε κάποια βελτίωση του όλου θέματος».
*Ο πρώην βουλευτής στην φωτο είχε παράπονο από τον ΒΟΑΚ....έμαθα..αλήθεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: