Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ....


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Σίγουρα, δεν παραλείψαμε να αποδώσουμε "φόρους Τιμής" στους "άφθαρτους" Αγωνιστές του πολυτεχνείου (ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΛΑΛΙΩΤΗ, ΜΠΙΣΤΗ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ κ.λ.π)

που τόσο πολύ που υπηρέτησαν την "ΙΔΕΑ" και "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ" να μας φέρουν τη Δημοκρατία(!), για να γίνουν μετά Πολιτικοί, 'Ευρωπαίοι επίτροποι' και καλά αμειβόμενοι πολυθεσίτες με βίλες και Ακίνητα..

βλέπετε μας πούλησαν το παραμύθι των "Νεκρών του Πολυτεχνείου" και το Μεταπολιτευτικό ΣΑΜΠΟΥΑΝ της ΗΛΕΝΙΑΣ.

Σίγουρα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για τα επιτεύγματα της Δημοκρατίας που μας φέρανε. Μάλιστα κάποιοι "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" λένε ότι τότε έφαγαν και ξύλο από τους "χουντικούς" ενώ σήμερα
είναι σίγουρα καλύτερα διότι μπορούμε να "Εκφράζουμε" την Άποψη μας "Ελεύθερα" (πεινασμένοι, εξαθλιωμένοι, και με αυτοκτονικούς ιδεασμούς)

Τα παραπάνω αποτελούν την "κατακτημένη" σημερινή "δημοκρατική" έκφραση που μας κληροδότησαν οι "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" του πολυτεχνείου. Διότι Ο βιασμός των δικαιωμάτων μας ονομάζεται "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", και το Αυτονόητο Περιθωριακή άποψη και "Νοσταγία Χούντας".

Φυσικά η "Δημοκρατία" των "ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ" του πολυτεχνείου δεν τιμωρεί τον Θύτη, Εξαθλιώνει και θανατώνει τα Θύματα. Δηλαδή ΟΛΟΥΣ (εκτός τους εκλεκτούς της)
οι οποίοι Εγκληματούν αλλά δεν τιμωρούνται.

Εγώ πάντως σήμερα πήγα αρκετές φορές την τουαλέτα για να τιμήσω τους "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" του πολυτεχνείου.. γιατί από το πρωί με έχει πιάσει κόψιμο. και δεν κρατιέμαι..