Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Τον τελευταίο καιρό παίρνω πολλά e-mail αλλά και επιστολές σχετικά με τα κακώς κείμενα στην περιοχή μας...μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που αυτοί που μου γράφουν προσπαθούν να μου υποδείξουν πως και γιατί πρέπει να το γράψω, όμως ανώνυμα... θέλω λοιπόν να τους ενημερώσω ότι κατά αρχάς τους ευχαριστώ και μάλιστα αισθάνομαι χαρούμενος που υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που θέλουν να φτιάξουν και να σουλουπώσουν ή και να υποδείξουν τα στραβά του τόπου τους, όμως αν δεν γίνουν επώνυμα, όσο δίκιο και να έχουν....χάνουν την αξιοπιστία τους!!!
Επειδή αυτήν η σελίδα έχει ιδιοκτήτη και σε κάθε ανάρτηση υπογράφω καλό είναι να καταλάβετε ότι δεν δημοσιεύω ανώνυμα e-mail πολύ δε περισσότερο επιστολές που απευθύνονται σε πρόσωπα!!! Μάλιστα ένας λόγος που τα σχόλια σε κάθε ανάρτηση ελέγχονται ήταν αυτός.... κάποτε λοιπόν πρέπει να αποκτήσουμε το θάρρος της γνώμη μας γιατί αλλιώς θα βουλοπλέμαι αιώνια!!!!