Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Προς τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Μυλωνάκη Γεώργιο
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πιτσιγαυδάκη Χαρ.
Θέμα : σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου
Κύριε Δήμαρχε, μέσα σ’ αυτήν την δύσκολη, από πολλές απόψεις, περίοδο που διανύουμε, ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας βιώνουνε τεράστια προβλήματα. Προβλήματα που έχουν να κάνουν δυστυχώς ακόμα και με την καθημερινή επιβίωση τους.
Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου μαζί με το Ανουσάκειο Ίδρυμα επιτελούν καθημερινώς, στηριζόμενοι βέβαια και στην σημαντική βοήθεια που τους δίδουν οι δωρεές των ανθρώπων, ένα θεάρεστο έργο.
Την στιγμή που ο δήμος δεν ....
....έχει αποφασίσει την ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου (παρόλο που είχε προταθεί από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παρτσαλάκη), ούτε υλοποιείτε την απόφαση για μειωμένα τέλη για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες ( πρόταση του δημοτικού συμβούλου κ. Σχετάκη), είναι απαραίτητο να στηριχθεί η προσπάθεια σίτισης της Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και του Ανουσάκειου Ιδρύματος με κάθε δυνατότητα.
Παρακαλώ όπως προχωρήσετε στην σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου, με παρουσία εκπροσώπων της Μητρόπολης μας, ώστε να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα και να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.
Με εκτίμηση
Σταθάκης Θεόδωρος
Δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: