Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ;

Διάβασα την επιστολή Σταθάκη όπως και παλαιότερα του Κουκουράκη για το πυρηνοτέτοιο της γειτονιάς μας.....και θυμήθηκα ότι το δημοτικό συμβούλιο είχε αποφασίσει να συσταθεί επιτροπή για να βρει λύση για το ΚΑΛΟ μας!! 
Μάλιστα αν ενθυμούμαι καλώς την επιτροπή την αποτελούσαν 4 εκλεγμένοι και 3 ακόμα από φορείς της περιοχής... Πιτσιγαυδάκης- Σταθάκης- Κουκουράκης - Στεφανουδάκης (πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Καλουδιανών) και οι πρόεδροι των συλλόγων Αννουσάκης (Εμπορικού) Αρετουλάκης (Αγροτικού) και Τσαμουτσόγλου (Ξενοδόχων)! Αλήθεια συστάθηκε ή ακόμα προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν;
Πάντως όσοι αγαπούν την Κίσαμο και θέλουν το καλό της καλό είναι να ενεργοποιηθούν και λάβουν κάποιες αποφάσεις παραμερίζοντας το πολιτικό κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: