Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΚΤΥΑ ΟΜΒΡΙΩΝ....

Μια καινοτομία, που δεν ανησυχεί κανένα και ιδιαίτερα αυτούς που θέλουν να μας σώσουν....είναι ότι είμαστε η μοναδική πόλη (κάποιοι μας λένε και χωριό) που θα έχει υπερσύγχρονο βιολογικό ακόμα και στο τελευταίο χωριό και στο τελευταίο σπίτι του δήμου μας, αλλά δεν θα έχει δίκτυα ομβρίων!! 
Και ενώ τώρα θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να φτιαχτούν μαζί με τον βιολογικό τα δίκτυα κάποιοι ..αλληθωρίζουν, με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα όλα τα νερά μαζί με ότι παρασύρουν από τα νότια της πόλης να φτάνουν στον μοναδικό μας δρόμο την Ηρώων Πολυτεχνείου και να στοιβάζονται στα καλοδιατηρημένα φρεάτια!!! 
Είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα στις εξαγγελίες της επόμενης αναμέτρησης θα είναι και αυτά.....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: