Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ

Ποιος κρατάει (ντόπιος) τα αποτελέσματα του τηλεφωνικού γκάλοπ για τον Δήμο Κισάμου και δεν το βγάζει στην φόρα; Αυτό ακούγεται στην πιάτσα, μάλιστα τα αποτελέσματα είναι γνωστά εδώ και μια βδομάδα αλλά δεν βγαίνουν προς τα έξω...για να μην φανεί η διαφορά ανάμεσα στους υποψηφίους.... που θα κάνει πάταγο!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να είστε σίγουροι ότι εάν δεν βγει αυτός που πλήρωσε το τηλεφωνικό γκάλοπ να ανακοινώσει τα αποτελέσματα , που βέβαια έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει , αλλά λόγο ότι συνειδητά άφησε να γίνει αυτή η αναμπουμπούλα και σαν είδε μετά ότι δεν τον ευχαριστεί το αποτέλεσμα προσπαθεί να τα εξαφανίσει!!!!!
Αλλά δυστυχώς για αυτόν σε αυτή την χώρα θριαμβεύουν οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ και θα τα δει αναρτημένα όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά ΠΑΝΤΟΥ !!!!!
Έτσι είναι η ζωή δυστυχώς , πας να σκάψεις τον λάκκο του άλλου αλλά ο Μεγαλοδύναμος ρίχνει εσένα μέσα!!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.