Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

Κι όμως όπως πάνε τα πράματα πάλι 3 θα είναι οι συνδυασμοί που θα κονταροκτυπηθούν για να μας σώσουν...τους 2 ήδη τους ξέρουμε κάνουν και προεκλογικό αγώνα καιρό τώρα, τον τρίτο προσπαθούμε να μάθουμε αλλά συνέχεια κάποιοι μας μπερδεύουν...για να δούμε αν τον πετύχουμε!!!
Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο..... ένας μόνο ως τώρα έχει δηλώσει επίσημα ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος για το αξίωμα του δημάρχου στην Κίσαμο... ο κ. Σταθάκης..οι άλλοι ή σίγουροι την έχουνε την κάθοδο ή ακόμα ψάχνονται ....πάντως στην εφημερίδα μας είδα κάτι που με προβλημάτισε, συνάντηση λένε υψηλών προδιαγραφών, γιατί βρε Αντώνη τα γράφεις με υπονοούμενα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: