Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΝΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 18 -11 ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Πρωτοβουλία για τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη και τη σωστή οδική συμπεριφορά αναλαμβάνουν τα τέσσερα Επιμελητήρια του νησιού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Αγ. Νικολάου, Σητείας, Ιεράπετρας, Πλατανιά και Κισσάμου, καθώς και τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών.
Πρόκειται για εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στους τέσσερις νομούς της Κρήτης και συγκεκριμένα, από 8 – 10 Νοεμβρίου στην στο Νομό Ηρακλείου, 11,12,13 Νοεμβρίου στο Νομό Λασιθίου, 14,15 Νοεμβρίου στο Νομό Ρεθύμνου και 16,17,18 Νοεμβρίου στο Νομό Χανίων.
Βασικός στόχος των εκδηλώσεων είναι....... η ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών για τη σημασία της οδικής ασφ
άλειας, δεδομένου οτι οι αιτίες των οδικών ατυχημάτων είναι γνωστές και μπορούν να αποφευχθούν.
Στη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σήμερα οι εκπρόσωποι των φορέων, οι οποίοι συνεργάζονται στη οργάνωση των εκδηλώσεων, επισήμαναν ότι απαιτείται η συνεργασία όλων για την αλλαγή οδικής συμπεριφοράς και την αποτροπή τροχαίων δυστυχημάτων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας)
11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος , (Λίμνη)
12 Νοεμβρίου Ιεράπετρα, (Πλ. Ελευθερίας)
13 Νοεμβρίου Σητεία, (Πλ. Σητείας, Λιμάνι)
14 και 15 Νοεμβρίου, Ρέθυμνο, (Πλ. Αγνώστου Στρατιώτη)
16 και 17 Νοεμβρίου Χανιά, (1ο Γυμνάσιο Χανίων)
18 Νοεμβρίου Κολυμπάρι (Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης) & Καστέλλι Κισσάμου, (1ο Γυμνάσιο Κισάμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: