Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

Πολιτική αντιπαράθεση καθημερινή κατάντησε το κλείσιμο του φαραγγιού στα Τοπόλια... και το ερώτημα που πλανάται σε όλους εμάς που ψιλοενδιαφερόμαστε για τα κοινά της γειτονιάς μας είναι αν κάποιος κερδίζει απ΄όλα αυτά; Δύσκολο να πει κάποιος μιας και είναι τέτοιες οι ανακοινώσεις που ακόμα και εισαγγελέας να επέμβει ....θα μπερδευτεί.
Δεν ήταν ασφαλές και δεν θα είναι- Κακώς το άνοιξαν τον Ιούλιο- Η κατσίκα φταίει-Έκλεισε επειδή πρέπει να τελειώσει!!!
 -Τελικά τι είναι αληθινό ...γιατί αν καλώς άνοιξε τον Ιούλιο και καλώς έκλεισε τον Σεπτέμβριο τότε όλα μέλι γάλα...αν όμως κακώς άνοιξε τον Ιούλιο και η κατσίκα το έκλεισε τον Σεπτέμβριο τότε όλοι μας θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τους φταίχτες.
Εγώ είμαι της άποψης ότι το φαράγγι είναι ασφαλές....όπως όλοι οι ελληνικοί δρόμοι. .. και το σπουδαιότερο με τις τόσες δηλώσεις καθημερινά ένα πράγμα κάνουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε ...δεν προστατεύουμε ανθρώπους που τους χρειαζόμαστε, αλλά προπαντός δεν προφυλάσουμε τους εαυτούς μας από τους δίφορους χρησμούς μας και εκθετόμαστε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: