Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΜΗΧΑΝΙΑ;

Βιολογικός ήταν το θέμα του δημοτικού συμβουλίου αλλά αυτό που άκουσα με στεναχώρησε στην κατά τ΄άλλα πολύ κατατοπιστική συζήτηση! 
Ο πρόεδρος του τοπικού Καλουδιανών δίχως να ρωτήσει κανένα αποφάσισε να χαλάσει το μισό γήπεδο μπάσκετ για να φτιάξει πάρκινγκ και σε μια κρίση ειλικρίνειας είπε ακόμα ότι σχεδιάζει να χαλάσει και το υπόλοιπο ώστε να πηγαίνουν εκεί τα αυτοκίνητα των επισκεπτών να παρκάρουν..... Μάλιστα στην συζήτηση που ακολούθησε ουδείς μα ουδείς εκ της συμπολιτεύσεως είχε έστω μια άλλη άποψη επί του θέματος.....
Πάντως την απάντηση την έδωσε σύμβουλος της αντιπολίτευσης που πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο - που δεν αντιδρούσε σε τέτοιες γελοιότητες, να χαλάνε χώρο της νεολαίας για τ΄αυτοκίνητα- να χαλάσουν και το δημοτικό στάδιο και να το κάνουν πάρκινγκ. 
Αλήθεια με ποιά λεφτά άραγε έγινε το γηπεδάκι αυτό και με ποιο δικαίωμα το χάλασε ο πρόεδρος της τοπικής δίχως να το φέρει στο Δημοτικό συμβούλιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: