Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΧΑΛΙΦΑΤΑ

Επειδή ορισμένοι πρώην, έχουν μάθει σε "χαλιφάτα" και όταν τα χάνουν αλλάζουν στρατόπεδο ή εκβιάζουν για να τα ξαναποκτήσουν, δεν σημαίνει όμως ότι με την ψήφο τους και τις προτάσεις τους καταφέρνουν να εξαπατήσουν τον Δημότη της Κισάμου.
Εδώ έκανε, αυτά που έχει μάθει πάντα να κάνει, στην ψηφοφορία για την Μονομετοχική και έχει το θράσος για να δικαιολογήσει το "σωσίβιο" που πρόσφερε, να λέει ότι το έκανε γιατί εάν ψήφιζε τη πρόταση Κωστή Κουκουράκη ο έλεγχος θα έφτανε μέχρι την εποχή του Δήμου Ιναχωρίου και δεν ήθελε να τον φέρει σε δύσκολη θέση.
Αγαπητέ πρώην να ξέρετε ένα πράγμα ότι όσους Εισαγγελείς και ελεγκτές να βάλετε και στον πυρήνα της γης να φτάσετε η τότε δημοτική αρχή και το Διοικητικό Συμβούλιο της τότε επιχείρησης του Δήμου Ιναχωρίου ΔΕΝ έχει ΤΙΠΟΤΕ να ΦΟΒΗΘΕΙ, γιατί απλά δεν μπορείτε με τίποτα να συμψηφίσετε τα εγκλήματα που κάνει σήμερα η Μονομετοχική του Δήμου μας με την διαχείριση που κάναμε τότε, η οποία ήταν πρότυπο τόσο για άλλους δήμους όσο και για τις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες που ήρθαν για να δουν πως διαχειρίζονται μία περιοχή natura. Για χρόνια είχαμε αντίπαλους (με τις γνωστές συνωμοσίες από πολιτικά γραφεία) και σύσσωμο το Ελληνικό Κράτος με τις υπηρεσίες του,  με 11 άτομα του ΣΔΟΕ για 15 ημέρες (παραμονές εκλογών) και δεν κατάφεραν να βρουν έστω το παραμικρό και να βάλλουν κανένα πρόστιμο στην επιχείρηση, κάτι που δεν έκανε τόσα χρόνια ούτε η Κτηματική ούτε η υπηρεσία υγείας της Νομαρχίας.
Εμείς δεν επιβαρύναμε τους δημότες μας και ούτε ποτέ μας αφαίρεσαν την άδεια λειτουργίας του κυλικείου, αλήθεια από πέρυσι το Σεπτέμβριο και μέχρι σήμερα η Μονομετοχική έχει άδεια λειτουργίας ?? 
Κάντε ότι θέλετε και πηγαίνετε όπου θέλετε αλλά να καταλάβετε ότι σας έχουν πάρει είδηση πια οι δημότες του Δήμου Κισάμου και δεν συμβαδίσει με την ηλικία σας να λέτε ψέμματα για να καλύψετε τις δικές σας αδυναμίες.
Αυτά για την ώρα ..........
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: