Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΖΑΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου σε συνεργασία με την αγγλική κοινότητα της ευρύτερης περιοχής ISKA, διοργανώνει Παζάρι Κοινωνικής Αλληλεγγύης στις 13 Οκτωβρίου 2013, από τις 9πμ έως τις 14μμ, στην παραλία Καστελλίου, για την πώληση μικροαντικειμένων από ιδιώτες, με κόστος συμμετοχής 10 Ε/ ανά όχημα. 
Σκοπός είναι να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ιδιώτες, έμποροι , φορείς που επιθυμούν να στήσουν πάγκο, μπροστά από το όχημα τους, καθώς τα έσοδα της συμμετοχής των 10 Ε θα διατεθούν για τις ανάγκες του εξοπλισμού της Μονάδας Νοσηλείας του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας «Αγ. Σπυρίδων» της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου. 
Κατά την διάρκεια του Παζαριού θα υλοποιηθούν δύο κληρώσεις με το κόστος του 1 Ε για κάθε εισιτήριο που αφορούν από την μία την κλήρωση μεγάλων δώρων και από την άλλη την κλήρωση σε ξεχωριστό πάγκο εμφιαλωμένων οινοπνευματώδη ποτών. 
Σκοπός των διοργανωτών είναι να προσελκυσθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος, ώστε το Παζάρι να αποτελέσει μοχλό κοινωνικής αλληλεγγύης των φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: