Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ....

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά, στην εργασία με τίτλο: «ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ», συνολικής δαπάνης 2.000,00 ευρώ ( με το ΦΠΑ).
Οι σφραγισμένες προσφορές θα ανοιχθούν στο Δημοτικό κατάστημα Αγίου Νικολάου, οδός Γουρνιών 13, την 19-9-2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.30.
Δικαίωμα προσφορών έχουν κτηνίατροι που διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος κι ιδιωτικό, πιστοποιημένο κτηνιατρείο.
Το έργο 
Η εργασία αυτή, αναφέρεται στην περίθαλψη αδέσποτων σκύλων του δήμου Αγίου Νικολάου, στο έτος 2013.
Η εργασία θα ....
......πραγματοποιείται όποτε κρίνεται απαραίτητο και η χρέωση θα γίνεται ανά επέμβαση (στην οποία θα περιλαμβάνονται κι όλα τα υλικά που θα χρειασθούν) ως ακολούθως:
1.Περισυλλογή κι επανένταξη ,
2.Στείρωση αρσενικού σκύλου,
3.Στείρωση θηλυκού σκύλου,
4.Εμβολιασμός,
5.Ηλεκτρονική σήμανση ως αδέσποτα και καταγραφή σκύλων ,
6.Αποπαρασιτισμός,
7.Νοσηλεία
Η περισυλλογή των αδέσποτων ζώων θα γίνεται με ενέργειες του αναδόχου κτηνίατρου, κι είναι δυνατόν να γίνει και με συνδρομή φιλοζωικών σωματείων. Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να ανταποκρίνεται άμεσα , σε αιτήματα του δήμου σε κάθε έκτατη ή επικίνδυνη περίπτωση σε σχέση με τις υπηρεσίες που θα αναλάβει.
Τα ζώα θα περισυλλέγονται τμηματικά και θα οδηγούνται στο ιδιωτικό κτηνιατρείο του αναδόχου  Θα υποβάλλονται σε εμβολιασμό, αποπαρασιτισμό, στείρωση , ηλεκτρονική σήμανση με μικροτσίπ και καταγραφή στη διαδικτυακή ηλεκτρονική βάση ως αδέσποτο. Αν κατά την παροχή της υπηρεσίας δεν έχει ξεκινήσει η λειτουργία της βάσης δεδομένων ο ανάδοχος αναλαμβάνει να καταγράψει ηλεκτρονικά τα ζώα που θα έχει περιθάλψει κι όταν αυτό καταστεί εφικτό να προσκομίσει στο Δήμο τις βεβαιώσεις ηλεκτρονικής καταγραφής. 
Τα ζώα τα οποία περιθάλπονται κι όταν κρίνονται από το κτηνίατρο ότι είναι υγιή, επανεντάσσονται άμεσα στο οικείο περιβάλλον από όπου περισυλλέχθηκαν. Δεν επιτρέπεται η επαναφορά σε περιοχές με νοσοκομείο, σχολείο, αθλητικά κέντρα, αυτοκινητόδρομους ταχείας κυκλοφορίας, λιμάνι, κι αρχαιολογικούς χώρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: